Skip to main content

KURSSIT

 

1.Tason Sushikurssit / 75€ hlö

26.1.2023 klo 17

9.2.2023 klo 17

23.2.2023 klo 17

 

2.Tason Sushikurssi / 85€ hlö

9.3.2023 klo 17

Sushikurssit

Sushikurssit järjestetään uuden Karu Sushin tiloissa Kupittaalla Pharmacityssä, osoitteessa Itäinen pitkäkatu 4.  Kurssin kesto on noin 3,5 tuntia.
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@ravintolakaru.fi, lisääthän viestiin osallistujien nimet, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssin paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tietoa sushikursseista:

 

Oletko aina halunnut oppia tekemään sushia mutta opettelu ja japanilaiset raaka-aineet aiheuttavat vain päänsärkyä pahaa mieltä? Haluatko tuoda kotikeittiöösi jotain uutta ja eksoottista? Kenties olet halukas yllättämään ja antamaan ystävillesi ainutlaatuisen illallisen omien kokkailuiden kautta?

No karulla on tähän nyt loistava vastaus.

Nimittäin Karun omat sushikurssit. Kursseilla pääset suoraa Japanista oppia hakeneen keittiömestarimme Valtteri Willbergin johdolla sukeltamaan sushin ihmeelliseen ja maukkaaseen maailmaan. Saat henkilökohtaista opetusta sushin valmistuksen salaisuuksista ja kukas parempi kuin alan kokenut konkarimme Valtteri. Vaikka kurssi järjestetään Turussa Kupittaalla ravintolassamme, olet tervetullut mistä päin Suomea tahansa!

Kursseja löytyy 2 eri tasoa, molemmat sukeltaen toinen toistaan syvemälle sushin maailmaan. Suosittelemme vahvasti kuitenkin käymään kurssit järjestyksessä läpi, jolloin sushinvalmistuksen salat ovat jo kädenulottuvilla.

Ilmoittaudu sushikurssille mukaan sähköpostitse info@ravintolakaru.fi

 

 

Pikapikaan paikat varaamaan, sillä ne menevät äkkiä!