KURSSIT

 

Sushikurssit

Karu Sushin avattua ovensa olemme vihdoinkin saaneet myös loppuvuoden sushkiurssien päivät. Kurssit järjestetään uuden lounasravintolamme Karu Sushin tiloissa Kupittaalla Pharmacityssä, osoitteessa Lemminkäisenkatu 5.  Kurssin kesto suunnilleen 3,5 tuntia.
Ilmoittautuminen tapahtuu mailitse osoitteeseen info@ravintolakaru.fi, lisääthän viestiin osallistujien nimet, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssin paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kurssit järjestetään seuraavasti:
I-TASO 75€/OSALLISTUJA:
17.11. klo 17
23.11. klo 17
26.11. klo 16
7.12. klo 17
14.12. klo 17
II-TASO 85€/OSALLISTUJA:
30.11. klo 17
15.12. klo 17

 

Tietoa sushikursseista:

 

Oletko aina halunnut oppia tekemään sushia mutta opettelu ja japanilaiset raaka-aineet aiheuttavat vain päänsärkyä pahaa mieltä? Haluatko tuoda kotikeittiöösi jotain uutta ja eksoottista? Kenties olet halukas yllättämään ja antamaan ystävillesi ainutlaatuisen illallisen omien kokkailuiden kautta?

No karulla on tähän nyt loistava vastaus.

Nimittäin Karun omat sushikurssit. Kursseilla pääset suoraa Japanista oppia hakeneen keittiömestarimme Valtteri Willbergin johdolla sukeltamaan sushin ihmeelliseen ja maukkaaseen maailmaan. Saat henkilökohtaista opetusta sushin valmistuksen salaisuuksista ja kukas parempi kuin alan kokenut konkarimme Valtteri. Vaikka kurssi järjestetään Turussa ravintolassamme olet tervetullut mistä vaan Suomesta!

Kursseja löytyy 2 eri tasoa, molemmat sukeltaen toinen toistaan syvemälle sushin maailmaan. Suosittelemme vahvasti kuitenkin käymään kurssit järjestyksessä läpi, jolloin sushinvalmistuksen salat ovat jo kädenulottuvilla.

Ilmoittaudu Karun sushikurssille mukaan sähköpostitse info@ravintolakaru.fi

 

 

Pikapikaan paikat varaamaan, sillä ne menevät äkkiä!