Verkkokaupan toimitusehdot

Lahjakortin lunastaminen

VERKKOKAUPPA
KARU Aura Oy (Y-tunnus: 2358499-3) myy verkkokaupassaan sähköisiä lahjakortteja kursseilleen sekä menu- ja arvolahjakortteja Ravintola Karuun.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja suorittamalla maksun verkkokaupan kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti ja Ravintola Karun tietosuojalausekkeen mukaisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen, ellei toisin erikseen mainita.
Tilatessasi verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuneen sekä sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksu pankkipainikkeilla
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa verkkokaupassa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola-pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteellasi näkyy Paytrail. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

Maksu luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:lla ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.
Verkkokauppa käyttää Paytrail-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin (2122839-7) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, mikä toimii samalla kuittina ostoksesta. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT
Digitaalisiin sisältöihin ja palveluihin (esim. vuokrattavat videot) ei liity toimituskuluja. Halutessasi voit noutaa paperisen lahjakortin Ravintola Karusta, Aurakatu 3, 20100 Turku, ilman lisämaksua.

TOIMITUSAIKA
Digitaalisilla sisällöillä ja palveluilla (esim. vuokrattavat videot) ei ole toimitusaikaa, vaan ne ovat heti saatavilla, kun maksu on hyväksytty.

VOIMASSAOLOAIKA
Lahjakortin voimassaoloaika on ensisijaisesti tuotteen nimessä oleva toimitusaika.

YKSITYISHENKILÖN PERUUTUSOIKEUS
Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@ravintolakaru.fi tai postitse yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen.

ONGELMATILANTEET
Mikäli tuotteen kanssa on ongelmia tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.