Karun verkkosivun tietosuojatiedot

EU:n Tietosuoja-asetus

Keräämme yrityksemme toimintaan välttämättömiä tietoja, kuten tiettyjä henkilötietoja sivustoltamme, sekä varauspalvelustamme. Seuraavassa käytännöt yksityisyyden suojelusta Ravintola Karun sivustolla.

Pyydämme joitakin henkilötietojanne kuten nimen, sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, puhelinnumeron ja/tai laskutustiedot.

Pyydämme näitä tietoa yhteydenottolomakkeissamme. Teidän tulee antaa seuraavat yhteystiedot; nimi sekä sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero. Käytämme näitä tietoa varataksemme palveluja, lähettääksemme teille vahvistukseen tai varaukseen liittyviä yksityiskohtia, ja mikäli tarpeellista, tiedotamme teille käyntiinne liittyvistä muutoksista. Mikäli meillä on ongelmia toiveittenne toteuttamisessa, käytämme yhteystietoja ollaksemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Emme välitä tietojanne kolmansille osapuolille.

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä – tämä yksityiskäytäntö koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Muutokset Yksityisyys
käytäntöön

Kaikki aiheelliset muutokset, tai päivitykset yksityisyyskäytäntöön, tai henkilötietojen käyttöön kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytäntölausekkeessa. Varaamalla meiltä annatte luvan siihen, että viimeisimmässä varauksessanne sovelletaan sen hetken yksityiskäytäntöämme antamaanne tietoihin. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä teille sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

Ota meihin yhteyttä

Käyttämällä Ravintola Karun sivustoa, annatte luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastanne sivuston kanssa, lähetättehän sähköpostia osoitteeseen info@ravintolakaru.fi