Cart

Uncategorized

Karu valittiin Suomen parhaaksi japanilaiseksi ravintolaksi!

By 28.5.2019 December 12th, 2019 No Comments
Suomen paras Japanilainen ravintola Karu Turku rento maistelumenu viini olut cocktail aasialainen Japanilainen ruoka sushi

Ravintola Karu on valittu Viisi Tähteä -julkaisun äänestyksessä 38. parhaaksi ravintolaksi Suomessa. Se sijoittui listalle ainoana japanilaisen ravintolana koko Suomessa! Ravintola-alan ammattilaisten äänestyksessä valitaan vuosittain 50 ravintolaa jotka ansaitsevat erityistä huomiota.

 

“Erittäin ylpeitä ollaan että on päästy listalle! Täytyy juhlia saavutusta mutta ensivuonna kiritetään lisää. Kaikki top 3 ulkopuolella on pieni pettymys.” keittiömestarimme Valtteri kommentoi pilke silmäkulmassa. Kunnianhimolla ja ammattiylpeydellä eteenpäin!

Viisi Tähteä ruokamedian sanoin äänestyksestä:

“Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2019 perustuu ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen, jossa näkemyksensä antavat ravintoloitsijat, keittiömestarit, salipuolen johtotehtävissä toimivat, alkoholiala sekä mm. ravintola- ja ruokakirjoittamisen ammattilaiset.

Äänestyksen toteuttaa horeca-alojen media Viisi Tähteä yhdessä Food Camp Finlandin kanssa. Food Camp Finland tunnetaan laadukkaiden ruokakulttuuritapahtumien järjestäjänä sekä ruokaan ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen liittyvän koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijana.

Listaus nostaa esiin ravintoloita ja niiden takana olevaa antaumuksellista työtä, tekeviä ihmisiä, ideoiden maailmaa, huippuosaamista, ruokakulttuuria, palvelua, bisnesosaamista, filosofiaa, kekseliäisyyttä sekä ravintoloiden design managementia. Tuloksena on kuluttajaa tiukempi ravintolan konseptin, palvelun, ruoan ja juoman yhdistämisen, kokemuksen ja tunnelman arviointi.” Lähde  28.5.2019 12.13