Skip to main content
KARU IZAKAYA
Rakkaat asiakkaat, asiaa koronapassista!
Taataksemme teidän sekä henkilökuntamme turvallisuuden, otamme valtioneuvoston ohjeen mukaisesti koronapassin käyttöön ti 30.11. alkaen.
Passi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan saavuttaessa kaikilta ravintolassa vierailevilta asiakkailta. Koronapassin voit ladata ja lukea lisää sen käytöstä kanta.fi/koronatodistus.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä varaukseesi liittyen olethan meihin yhteydessä joko puhelimitse 044 732 9992 tai mailitse info@ravintolakaru.fi.
Terveisin Karun henkilökunta

Izakaya on japania ja tarkoittaa maanläheistä ja rentoa paikkaa, jossa voi nauttia viiniä sekä syödä hyvää ruokaa. Izakaya kuvaakin Karun syvintä olemusta. Tämä yhdistettynä kivenkovaan ammattitaitoon sekä haluun tehdä hyvää ja kaunista takaa harmonisen lopputuloksen.

Viinimme valitaan huolella pientuottajilta, jotka suhtautuvat työhönsä samalla intohimolla kuin me. Luonnonmukaisesti ja biodynaamisesti valmistetut viinit muodostavat pohjan viinilistallemme. Mitäpä sitä hyvää tuotetta ylimainostamaan, joten säästäkää vettä, juokaa viiniä!

Pieteetillä valmistettu ruoka sekä loistava juoma, kaunistelematon miljöö yhdistettynä ystävälliseen palveluun, ilman turhaa jäykistelyä, takaavat upeat puitteet viihtymiseen.

Olemme avoinna

Tiistai – Torstai: 17 – 22

Keittiö auki klo 21.30 saakka

Perjantai: 17 – 24

Keittiö auki klo 23 saakka

Lauantai: 16 – 24

Keittiö auki klo 23 saakka

Varaukset:

Kaiken kokoiset ja näköiset pöytävaraukset vastaanotamme puhelimitse: 044 732 9992.

Pöytää pidetään varattuna 20 minuuttia sovitusta varaushetkestä, jonka jälkeen pöytä voidaan luovuttaa muille, mikäli varauksen tehnyt seurue ei ole ravintolaan saapunut. Olkaa ravintolaan yhteydessä mikäli sattuu yllätyksiä matkan varrella!

Ruusut ja risut voi antaa sähköpostiin. Toivomme, että ilmoittaisitte milloin kävitte ja mitä söitte. Näin pystymme kehittämään palveluamme paremmaksi.

Puh: 044 732 9992, vastaamme puhelimeen ravintolan aukioloaikojen puitteissa, mutta kiireen keskellä pöydissä istuvat vieraamme ovat etusijalla puhelimen soidessa.

Sähköposti: info@ravintolakaru.fi

Facebook: facebook.com/KaruIzakaya

Aurakatu 3, 20100 Turku

Valtteri Willberg

Omistaja / Keittiömestari

Raffe Södergård

Kokki

Anya Jeffrey

Kokki

Vilja Parkkinen

Tarjoilija

Eveliina Nummelin

Tarjoilija

Jere Hatakka

Salipäällikkö

Sirus Namani

Kokki

Jere Saarinen

Vuoromestari