Sushikurssit

Oletko aina halunnut oppia tehdä sushia ja vielä oikealla tavalla, kivenkovien ammattilaisten opissa.

Karun sushikurssit ovat oiva mahdollisuus päästä sukeltamaan kolmella eri asteella sushin teon jännittävään maailmaan, alan kokeneen mestarin ohjeistuksella tietysti. Karun sushikursseja löytyy kolme eri tasoa.. Taso 1, taso 2 ja taso 3. Nämä tasot ovat toinen toistaan aina syvempi sukellus sushivalmistuksen saloihin. Erittäin suositeltavaa onkin että nämä käydään järjestyksessä läpi, koska seuraava taso sisällyttää myös edellisen tason oppeja.

Taso 1: 65€ / hlö                                                                                                                                                             Tämä taso tulee sisällyttämään kaiken perustiedon mitä tarvitset sushin valmistukseen kotona. Keittiömestarimme kertoo riisintyöstöstä, kalan perkaamisesta ja käsittelystä, raaka-aineiden merkityksestä, jonka jälkeen pääsette itse valmistamaan erilaisia susheja hänen ohjeistuksella, jotka tietysti vielä nautitaan tämän jälkeen.

Taso 2: 75€ / hlö                                                                                                                                                         Tämä taso on sitten syvempi sukellus tekniikoihin. Tällä tasolla pääset itse käyttämään veistä ja kuulemaan erilaisista veitsistä ja niiden merkityksestä keittiössä. Veitsen käyttö myös tarkoittaa että tässä pääset myös kokeilemaan kalan käsittelyä, perkaamista ja leikkuuta itse. Ei hätää pääset myös tällä kurssilla tekemään susheja mutta tälläkertaa hieman haastavemmalla tekniikalla ja tasolla.

Taso 3: 85€ / hlö                                                                                                                                                       

Esittely luvassa lähiaikoina...

 

Seuraava Kurssi:  

maanantaina 7.5. klo 17.00

 

Ilmoittaudu kurssille mukaan sähköpostitse.

info@ravintolakaru.fi