Ravintola Karu Izakaya

Hei!

 

Nyt myös Lounasta!!

Karu on rento ja tunnelmallinen ravintola Turun keskustassa Aurakatu kolmessa, kivenheiton päässä Kauppatorilta. Keittiö loihtii päivittäin moderneja japanilaisia herkkuja kauden parhaista raaka-aineista. Karun ruoka-annokset soveltuvatkin parhaiten ns. sosiaalisen ruokailuun. Myös juomapuolella Karu tarjoaa vain parasta: viinilistamme on rakennettu ensiluokkaisista pientuottajien viineistä ympäri maailmaa. Vaihtuva valikoima koostuu luomuviineistä sekä muista helmistä. Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuudet, syntymäpäivistä firman pikkujouluihin. Valmistamme myös herkulliset take away sushit omiin illanistujaisiin, niin pieniin kuin isoihinkin.

Kaipaako firmasi tai yhdistyksesi omaa tilaa/yksityisyyttä lounas aikaan tai vaikkapa aamiasbrunssia, miten olisi sunnuntai iltamat? Ei hätää, ota yhteyttä info@ravintolakaru.fi, niin hoidetaan Teille yksityistilaisuus parhailla puitteilla.

Kurkistaaksesi ravintolan ja henkilökunnan edesottamuksia vieraile Facebookissa. Varaa pöytä puhelimitse tai netin kautta ja astu makujen matkalle! Puh. 044 732 9992.

Nyt jouluton joululounas on saatavilla!

 

Karun erilainen 4 ruokalajin joululounasmenu tällä viikolla pitää sisällään seuraavia herkkuja:
 
Jokiraputemaki yuzumajoneesilla ja shisolla
 
Naudan tartar makealla soijakastikkeella ja wasabiöljyllä
 
Rapea kalapihvi omenadashilla ja norivoissa paistetuilla vihanneksilla
 
Teeleivos hunajamaitojäätelöllä ja laventelikastikkeella
 
37€

 

Kuvan mahdollinen sisältö: ruoka