Ravintola Karu Izakaya

Karu x Riesling viikot 2018 käynnisä nyt!

Tule maistelemaan mitä huikeimpia saksalaisia Riesling ja Spätburgunder viinejä.  Meidän Karu menu on nyt pistetty uusiksi ja viikon teeman mukaisesti menu on suuniteltu mitä huikeimman viinipaketin ympärille. Viinit ovat myös myynnissä laseittain joten rohkeasti vain maistelemaan.

Nähdään Karussa!

Hei!

Karu on rento ja tunnelmallinen ravintola Turun keskustassa Aurakatu kolmessa, kivenheiton päässä Kauppatorilta. Keittiö loihtii päivittäin moderneja japanilaisia herkkuja kauden parhaista raaka-aineista. Karun ruoka-annokset soveltuvatkin parhaiten ns. sosiaalisen ruokailuun. Myös juomapuolella Karu tarjoaa vain parasta: viinilistamme on rakennettu ensiluokkaisista pientuottajien viineistä ympäri maailmaa. Vaihtuva valikoima koostuu luomuviineistä sekä muista helmistä. Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuudet, syntymäpäivistä firman pikkujouluihin. Valmistamme myös herkulliset take away sushit omiin illanistujaisiin, niin pieniin kuin isoihinkin.

Kaipaako firmasi tai yhdistyksesi omaa tilaa/yksityisyyttä lounas aikaan tai vaikkapa aamiasbrunssia, miten olisi sunnuntai iltamat? Ei hätää, ota yhteyttä info@ravintolakaru.fi, niin hoidetaan Teille yksityistilaisuus parhailla puitteilla.

Kurkistaaksesi ravintolan ja henkilökunnan edesottamuksia vieraile Facebookissa. Varaa pöytä puhelimitse tai netin kautta ja astu makujen matkalle! Puh. 044 732 9992.